lauantai 18. heinäkuuta 2020

ETSITÄÄN KÄTEVÄÄ MIESTÄ – JÖNS HELLSING

Julkaistu: 2017
Luokka: 84.2
Sivuja: 464
Luettu: 06/2018 (24.6.2018)
Mistä: Kirjastosta lainattua
Miksi: Facebookin kirjaryhmästä bongattu kansikuva
Helmet-haaste 2018: 38. Kirjan kannessa on kulkuneuvo
Vuosi 2018: 55. luettu kirja
Tunnisteet: Luetut 2018, Lainattua 2018, romantiikka, parisuhde, jännitys, pettäminen, aatelisto, Englanti, 2017, Ruotsi, pohjoismainen kirjallisuus

28-vuotias John on kirjailijan urasta haaveileva ”tyhjäntoimittaja”. Kunnes eräänä päivänä hän huomaa oudon työpaikkailmoituksen.  Skotlantiin haettiin ”kätevää miestä” remontoimaan mökkiä. John ei tiedä remontoimisesta mitään, mutta ajattelee selviävänsä, ja samalla kirjoittavansa seikkailutarinansa loppuun. Edessä onkin seikkailu, johon kuuluu aatelisia, viettelystä, jännitystä ja jopa murha.

Ajatuksia: Minulla ei ollut aavistustakaan minkälaisen kirjan lainasin. Näin tämän kuvan facebookin kirjaryhmässä ja nappasin kuvakaappauksen ja varaus kirjastoon. Tarina osoittautui ihan mielenkiintoiseksi, vaikkakin paikoin pikkutuhmaksi tarinaksi. Mukaan oli ujutettu romantiikan ja viettelysten lisäksi jännitystä.  Sen verran mielenkiintoinen pläjäys, että jatkan kirjailijan tuotantoon tutustumista varmasti jatkossakin. Viihdyttävä, vaikka paikoin synkkä tarina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!