lauantai 12. syyskuuta 2015

Elokuun yhteeveto

Elokuun yhteenveto meinasi jäädä kokonaan unohduksiin.

Elokuussa jatkui varsin ahkera lukeminen ja saldona 13 luettua kirjaa.  Vietin paljon aikaa mökillä ja koska siellä ei mitkään sähkölaitteet ole häiritsemässä oleskelua, tulee luettua runsaasti. Elokuussa pääsin ensimmäistä kertaa lukemaan oikein laiturillekin aurinkotuoliin...wau.

Elokuussa luin peräti yhdeksän kotimaista kirjaa ja ulkomaisia vain neljä.  Sivuja kirjoista löytyi yhteensä 3882 ja keskimäärin sivuja / kirja oli n. 299. Elokuussa en jättänyt yhtään kirjaa kesken, vaikka yhden  kohdalla lähellä oli. Arvostelussani luettujen kirjojen keskiarvoksi tuli 2,87 (asteikolla 0-5).

Kirjahyllyni karttui vain yhdellä Anna Janssonin ALE-pokkarilla  (Hylynryöstäjä).Kirjastosta sen sijaan olen lainannut edelleen tasaisesti  kirjoja. Tavoitteenahan on edelleen päästä vanhoista kirjoista eroon kierrättämällä ja ostaa harkiten uusia. Minun pitäisi lukea noita omia vanhoja kirjoja ja valkata sieltä sen jälkeen poistoon menevät. Nyt on vaan se ongelma, että kun menen kirjastoon palauttamaan kirjoja en pääse sieltä ilman täyttä kassillista ulos (siellä nyt vaan sattuu olemaan niin paljon kaikkea mielenkiintoista, kyllä te ymmärrätte) ja aika ei sitten riitä omien kirjojen lukemiseen. Mietin vielä tähän ongelmaan toimivaa ratkaisua. Ehkäpä laitan miehen palauttamaan kirjaston kirjat, niin ei tule uusia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!