maanantai 13. maaliskuuta 2017

Kolme – Sarah Lotz

Nimi: Kolme
Tekijä: Sarah Lotz
Julkaistu 2014
Sivuja: 494
Luokka: 84.2
Luettu: 09/2016
Mistä: Kirjastosta lainattua

12.1.2012 neljä lentokonetta putoaa yllättäen.Kolmesta koneesta löytyy pelastuneena vain yksi lapsi. Huhut kertovat, että myös neljännestä koneesta olisi pelastunut lapsi. Lasten ympärille kietoutuu salaliittoteorioita ja maailmanlopun ennustuksia. 

Omaiset huomaavat, että pelastuneet lapset ovat muuttuneet, he eivät ole samanlaisia kuin ennen onnettomuutta. Kuitenkaan kyse ei ole posttraumaattisista oireista. Lapset ovat pikemminkin iloisempia kuin ennen. Samalla heissä on jotain pelottavaa. 

Ajatuksia: Kirjan takakansi lupasi odottaa hurjan jännää tarinaa. Valitettavasti tarina kuitenkin tuotti ainakin minulle raskaan pettymyksen ja vain vaivoin jaksoin lukea tarinan loppuun. Idea on loistava, mutta toteutus ei kyllä saa minulta kiitosta. Olisin halunnut pitää, mutta valehtelisin jos väittäisin pitäneeni. Harmittaa.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta, mutta ehkä en otakaan tätä pitkälle lukulistalleni, kun on niin paksukin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti vaikka ajatus tässä on herkullisen jännittävä, ei toteutus sitä mielestäni ollut. Itse ahmin tätä vauhdilla, koska odotin lopulta "jotakin", mutta se jokin ei ikinä toteutunut. Eli lopulta käsiin jäi se pettymys. Tuli tunne, ettei kirjalijalta loppui ideat kesken.

      Poista

Kiitos kommentista!