sunnuntai 27. elokuuta 2017

Kaksoiselämää - Watson S.J.

Julkaistu: 2015
Luokka: 84.20, jännitys
Sivuja: 447
Luettu: 11/2016
Mistä: Kirjastosta
Miksi: Esikoisteos vakuutti, TBR2
Vuosi 2016 94. luettu kirja

Julia on aina huolehtinut pikkusisarestaan ja hänen asioistaan, jopa niin, että Katen poika asuu Julian luona ja pitää tätä äitinään. Kate murhataan epämääräissä oloissa ja syyllistä tai motiivia ei tunnu löytyvän. Julia saa vinkkiä Katen kämppikseltä Annalta, että nainen käytti nettideittipalveluita ja Julia päättää selvittää löytyisikö tuota kautta mahdollista murhaajaa. Pian Julia on tiukasti koukussa nettideittisivustoilla tapaamaansa nuoreen mieheen ja vaarantaa samalla oman avioliittonsa.
 
Ajatuksia: Tiivistunnelmainen tarina, joka ei kuitenkaan yllä lähellekään kirjailijan esikoisteosta, vai olisinko huiman esikoisteoksen takia asettanut liikaa odotuksia?  Tarina oli jännä, tosin paikoin suorastaan ahdistava. Valitettavasti en pitänyt Juliasta erityisemmin, eikä muutkaan henkilöhahmot nousseet kirjamaailman suosikkityyppien kärkeen.  Jännitystä ja yllätysmomentti säilyy kyllä ihan loppumetreille. Ehdottomasti lukemisen arvoinen, mutta itselle suurien odotuksien takia jopa pienoinen pettymys.

2 kommenttia:

  1. Mää oon pohtinu tän lukemista, mutta vielä en oo uskaltanu ryhtyä siihen.

    VastaaPoista
  2. Minullakin on ajatuksissani lukea tämä, mutta yritän ensin jättää esikoisteosta kauemmas mielestäni, jotten huomaamattani tekisi liikaa vertauksia siihen. niin paljon kirjoja mitä pitäisi lukea, että saa nähdä milloin tämän saisi luettua :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!