perjantai 16. helmikuuta 2018

Unelmia & yllätyksiä – Simona Ahrnstedt


Julkaistu 2013
Luokka: 84.2019 romantiikka
Sivuja: 465
Luettu: 02/2017
Mistä: Lainattu kirjastosta
Miksi: Aiemmin luetun perusteella
Kirjavuosi 2017: 19. luettu kirja
Tunnisteet: Luetut 2017, Lainattua 2017, 2013, Ruotsi, historiallinen romantiikka,

Beatrice Löwenström on orpo nuori nainen1800-luvun loppupuolella, joka elää setänsä perheessä. Perheessä, jossa kasvatus on paljon tiukempaa kuin Beatricen kotona. Sedällä on vahva näkemys miten nuoren naisen tulee käyttäytyä, eikä Beatrice vastaa setänsä odotuksia kovin hyvin.

Beatrice kohtaa salaperäisen Seth Hammerstaalin Tukholman oopperassa ja heidän välillään kipuinoi. Sedällä on kuitenkin toisenlaisia suunnitelmia punatukkaisen sukulaistytön varalle.

Ajatuksia: Tämä on taas yksi historiallinen romanttinen tarina. Ns. hömppää jonka parissa viihdyin oikein mukavasti. Asetelma ja lopputulos on selvä alusta alkaen, mutta se ei haitannut mitään. Oikein mukavaa ”aivot narikkaan” lomalukemistoa.

2 kommenttia:

  1. Tykkäsin kirjasta. Välillä on mukava lukea hömppää 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä. Hömpäksi kutsut kirjat ovat todella tärkeässä asemassa hyvin usein. Auttavat rentoutumaan ja nollaamaan pään turvallisesti ja terveellisesti. Eli vaikka käytänkin nimeä hömppä, niin sitä ei ole tarkoitettu aliarvioimaan teosta, vaan enemmän ajattelen sen sopivan "tiettyyn tarkoitukseen".

      Poista

Kiitos kommentista!