sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Kevytkenkäinen kummitus – Sophie Kinsella


Nimi: Kevytkenkäinen kummitus
Tekijä Kinsella Sophie
Julkaistu 2010
Sivuja: 437
Luokka: 84.2
Luettu: 03/2016
Mistä: Lainattu kirjastosta

Lara Lington joutuu vastentahtoisesti osallistumaan tuntemattoman ikivanhan sukulaisensa hautajaisiin. Nämä hautajaiset pääsevät kuitenkin yllättämään Laran, sillä vainaja ei suostu haudanlepoon hiljaisesti. Laran epäonneksi hänellä on jonkin sortin meedion kykyjä ja Lara kuulee edesmenneen, tai pitäisikö sanoa lähtökuopissa olevan Sadien vaatimukset vähän turhankin tehokkaasti. Tämä suvulleen tuiki tuntematon mummeli pistää Laran elämään vauhtia ja kommelluksia ennen kuin suostuu haudattavaksi. Koko suku saa tapahtumista osansa ja samalla Sadie tekee itsensä hyvinkin tunnetuksi. Vanhainkotiin suvun unohtamalla ladylla on kerrottavanaan todella värikäs ja monivaiheinen elämäntarina joka ei jätä ketään kylmäksi.

Ajatuksia: Tähän tarinaan mahtuu paljon kohellusta ja sähellystä, mutta kuten Kinsellan kirjoissa yleensäkin, tässäkin on vähän syvempi sanoma.

Valitettavasti alkuperäinen kirjoitukseni tästäkin katosi tietokoneen vaihdon yhteydessä, mutta tästä tarinasta jäi paljon lämpimiä ajatuksia mieleeni.

1 kommentti:

  1. Luin tämän muutamia vuosia sitten ja muistan tykänneeni kovasti. Lämminhenkinen kirja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!