tiistai 9. elokuuta 2016

Takaikkuna – Pauliina Susi

Nimi: Takaikkuna
Tekijä Susi Pauliina
Julkaistu Tammi 2015
Sivuja: 555
Luokka: 84.2
Luettu: 03/2016
Mistä: Lainattu kirjastosta

Leia Laine sitoutuu hankkeeseen jonka tarkoituksena on tarjota tukeaan prostituoitujen palveluita käyttäville miehille. Kun Leia osallistuu ohjelmaan missä aihetta käsitellään, hän alkaa saada raivostuneita viestejä.

Samaan aikaan oikeusministeri joutuu pulaan yllättävän somesekoilun myötä. Pelkona on, että mahdollinen ei toivottu nettivideo päätyy julkisuuteen ja oikeusministerin ura on sillä sekunnilla ohitse.

Joku tarkkailee kaikkia joilla on älypuhelin, tai jotka asioivat jotenkin tietokoneella, on sitten netissä tai ihan missä vaan. Joku valvoo ja joku muuttaa asioitasi miten tahtoo. Joku voi tahtoa pahaa tai hyvää, riippuu mistä suunnasta asiaa katsotaan.

Ajatuksia: Tämä oli vähän hämmentävä järkäle. Ajoittain väsyin ja hävisin koko juonesta, sitten pääsin taas mukaan. Lopussa viihdyin jo mukavasti. Kokonaisuutena tarina oli minusta turhan pitkä ja minulle liian sekava, tai jotain sellaista siinä oli, ettei se saanut minua pidettyä otteessaan koko aikaa.

Idea kuitenkin aivan loistava ja äärettömän pelottava, ja niin tätä päivää kuin olla vain voi, eli pisteet siitä. Lisäksi loppu oli hyvä.

1 kommentti:

Kiitos kommentista!