torstai 27. lokakuuta 2016

Avaimet onneen, trilogian osa 1 – Nora Roberts


HAASTE 30: Viihteellinen kirja

Nimi: Avaimet onneen, Majatalo trilogia, osa 1
Tekijä Roberts Nora
Julkaistu 2012
Sivuja: 350
Luokka: 84.2 ROB
Luettu: 06/2016
Mistä: Lainattu kirjastosta

Nuori leski ja kolmen lapsen äiti Clare pitää kirjakauppaa pienessä Boonboron kaupungissa. Samassa kaupungissa toimii myös komea ja karismaattiinen arkkitehti Beckett Montgomery. Näillä kahdella on yhteinen menneisyys ja luonnollisesti romantiikan kipinöitä sinkoilee nytkin ilmassa.

Ajatuksia: Pääsin taas toteamaan, että tämä on totaalihömppää.  Mutta tällä kertaa tämä toimi aivan loistavana mökkilukemisena rankan työviikon jälkeen. Ajatukset sai jättää täysin narikkaan, koska tiesin jo valmiiksi mitä odottaa. Nyt oli hömppähetki ja tämä sopi siihen kuin nenä päähän. Epäilen kuitenkin, tuleeko koko trilogiaa luettua, koska tarinan juoni on jo valmiiksi niin moneen kertaan nähty. Melkein voisin arvata ketkä paritetaan seuraavissa osissa. Ehkäpä ensi kesänä kajoan trilogian seuraavaan osaan.

PS. Kuten huomaatte kirjapostaukset kulkevat 4 kk jäljessä.

2 kommenttia:

 1. Olen miettinyt, että onko Nora Robertsin takana joku isompi kirjoittajaryhmä, sillä näitä kirjoja julkaistaan useampi vuodessa.
  Tämän taisin lukea kerran ajomatkalla Oulusta Turkuun. Riitti koko matkan ajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen epäillyt samaa. Toisaalta tarinat alkavat muistuttaa toisiaan niin paljon, että kun ns. resepti on valmiina (usein vielä trilogia) niin hitusen muunneltuna saman juonen toistaen syntyy monta kirjaa. Monesti tuntuu että vain päähenkilöiden ammatit vaihtuvat... Pidän enemmän Robertsin vanhemmasta tuotannosta, mutta silloin kun kaipaa vain "aivot narikkaan" lukemista, niin nämä toimii. Onhan teksti varsin sujuvaa.

   Poista

Kiitos kommentista!