tiistai 9. kesäkuuta 2015

Taisit narrata, Stella – Niina With

Nimi: Taisit narrata, Stella
Tekijä With Niina
Julkaisuv. Myllylahti 2013
Sivuja 198
Luokka: Romantiikka 84.24 WIT
Luettu: 05/2015
Mistä: Kirjastosta lainattua

Stella Kaarnisto on hiukan vajaa kolmikymppinen sihteerikkö, jota voisi lienee tituleerata suomen Bridget Jonesiksi. Esikuvansa mukaan Myös Stella yrittää tähyillä komean esimiehensä silmien pilkettä, vaikka vastakaikua ei heti tulekaan. Samalla Stella nykyaikaisena naisena virittää verkot useammalle taholle ja seuraa aikaansa kokeillen nettideittailua. Turvallisen oloinen naapurinpoika Markuskin saa naisen hämmennyksiin ja sehän kostautuu villeinä tarinoina.

Ajatuksia: En tunnustaudu mitenkään erityisesti chic litin ystäväksi, itse asiassa olen ehkä ennakkoluuloisena pyrkinyt jopa välttämään kyseistä genreetä. Bridget Jonesit olen toki elokuvana nähnyt, mutta lukenut en ole. Tämä kirja tuli minulle luettavaksi äidiltäni joka ei tarinasta oikein innostunut. Minulle tämä sattui kuitenkin juuri oikeaan saumaan ja huomasin, että tarina sai kaikessa tuttuudessaan minut rentoutumisen lisäksi myös hymyilemään. Tässä ei edes yritetä peitellä yhtäläisyyksiä Bridget Jonesiin ja se toimii! Tarina on myös juuri sopivan mittainen. No juu, onhan tässä silmitöntä kohellusta, mutta sellaista tarvitsinkin juuri tähän hetkeen. Sitä, minkä takia Stella on kiinnostunut yrmeästä pomostaan, en oikein ymmärtänyt, mutta ehkäpä hän halusi vain toimia idolinsa tavoin. Ei minusta edelleenkään tullut tämän lajin vannoutunut ihailija, mutta sopivassa hetkessä ja sopivin annoksin toimii oikein mukavasti.

Sarjan toinen osa odottelee vielä lukemista, mutta en tiedä tuleeko sitten makeaa liiaksi. Täytynee sulatella tämä ensin.

Yhteenvetona sanoisin, että tämä oli mukava pieni välipala joka piristi päivääni osuessaan juuri oikeaan hetkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!