perjantai 6. marraskuuta 2015

Radleyn perhe - Matt Haig

Haaste 5: Kirja jonka henkilöistä kaikki eivät ole ihmisiä

Nimi: Radleyn perhe
Tekijä: Haig Matt
Julkaistu: Atena Kustannus Oy 2011
Sivuja 413
Luokka: jännitys 84.2
Luettu: 09/2015
Mistä: Kirjastosta lainattu

Radleyn perhe näyttää tavalliselta englantilaiselta perheeltä. Tosin tätä perhettä inhoaa ja välttelee kaikki eläimet, Jopa useimmat ihmisetkin tuntevat jonkinlaista vastenmielisyyttä, tai vähintäänkin varovaisuutta heitä kohtaan. Radleyn perheen isä ja äiti yrittävät kovasti olla normaaleja, jopa niin, että se on suorastaan epänormaalia. 

Myös perheen nuoret havaitsevat itsessään erikoisia ongelmia, sellaisia joita ei voi pistää edes teini-iän piikkiin. Erinäiset tapahtumat johtavat arvaamattomiin seurauksiin ja lopulta vanhempien on lopetettava teatteri ja paljastettava suuri salaisuus

Ajatuksia: Tämän kirjan on tullut lukulistalleni jostain, mutta en yhtään muista mistä. Pienellä,  tai jopa kohtuullisella varauksella aloitin tarinaan tutustumisen. Positiivisena yllätyksenä tarina kantoi ja vei mukanaan. Viihdyin sen parissa oikein hyvin. Tottakai tässä tulee tiettyjä kliseitä vastaan ja jotain tuttuakin tarinaan liittyy mutta kokonaisuus oli todella viihdyttävä. Teksti on sukkelan sujuvaa. Kiva lukea taas vähän erilainen tämän genreen satu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!