maanantai 7. joulukuuta 2015

Rajoilla - Eva Wahlström

Nimi: Rajoilla
Tekijä: Wahlström Eva
Julkaistu: SKS (Suomalaisen kirjallisuuden seura) 2014
Sivuja 4281
Luokka: 79.183 WAH
Luettu: 10/2015
Mistä: Kirjastosta lainattu

Tarina vahvasta naisesta joka ei anna sairauden ja vaikeuksien nujertaa. Nainen joka on vahva, mutta samalla tunnustaa olevansa epävarma, ja joskus jopa heikko. Nainen joka on armoton piiskuri itselleen. Uskomattoman rohkea ja sitkeä, taistelija, kaunis upea nainen ja ennen kaikkea äiti

Ajatuksia: Olen aina pitänyt Evan persoonasta, vaikkakin se on vain television ja haastattelujen antama mielikuva. Olen aina ajatellut, että wau miten sympaattisen oloinen ja ennen kaikkea täyspäinen nainen.

Tämä kirja paljastaa Evasta julkisuudessa ehkä harvemmin nähdyn herkemmän puolen. Ihailen suunnattomasti, että hän uskaltaa tuota haavoittuvuutensa ja vaikeat asiat esille. Nyt ihailen tätä upeaa naista entistä enemmän. En ole koskaan välittänyt nyrkkeilystä pätkääkään, mutta silti vuodatin jo aikoinaan kyyneleitä kun Eva voitti mestaruutensa. Se oli henkilö jonka upea saavutus herkisti, ei laji.  Hieno ja roheka kirja, kiitos Eva. Jos jotain toivon, niin sitä, että Eva oppisi olemaan itselleen hitusen armollisempi. Aika kova haaste sekin, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!