sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Kohtalo kuljettaa – Nora Roberts

Julkaistu 2014
Luokka: 84.24 romantiikka
Sivuja: 528
Luettu: 02/2017
Mistä: Lainattu kirjastosta
Miksi: Sattumalöydös,
Kirjavuosi 2017: 26. luettu kirja

Traumaattinen ja hermoheikko antiikin mytologian tutkiva Tia Marsh saapuu luentomatkalle Helsinkiin ja kohtaa siellä irlantilaisen komistuksen Malachi Sullivanin Sullivan haluaa viettää naisen kanssa tiiviisti aikaa ja onkii samalla tietoja mystisistä Kohtalottarista. ”Sattumalta” Kohtalottaret liittyvät heidän molempien sukujen menneisyyteen. Patsaista on kuitenkin useampikin henkilö kiinnostunut jopa siinä määrin, että ihmishenki ei ole minkään arvoinen.

Ajatuksia: No juu, otin tämän ihan tuon Helsinki -maininnan takia. Valitettavasti ei tuosta paljon mainintaa enempää irronnut. Sentään tarinassa kehuttiin suomen yöttömiä öitä.

Tarina toistaa Robertsin ihastumista (tai pinttymistä) parittaa kolmikkoja. Eli tässäkin viritellään romanttisia vipinöitä kolmen parin kesken. Mukaan on heitetty hitunen mytologian havinaa, sukutarinaa ja jännitystä. Sama kaava on kovin tuttu jo aiemmista Robertsin tarinoista. Sairauslomalaiselle tämä kelpasi kuitenkin ihan sopivan kevyestä viihteestä. Vaikkakin pieni kyllästymisen poikanen yritti vaivata. Ehkä tuosta edellisestä Robertsista oli vaan liian vähän aikaa…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!