tiistai 15. toukokuuta 2018

Rikoksia ja hiekkakakkuja – Jennifer Weiner

Julkaistu 2008
Luokka: 84.2
Sivuja: 408
Luettu: 03/2017
Mistä: Lainattu kirjastosta
Miksi: Sattumalöydös
Vuosi 2017:  27. luettu kirja

Kate Klein on ylellisessä Upchurchin lähiössä asuva kolmen lapsen kotiäiti. Kate tuntee itsensä surkeaksi äidiksi kaikkien muiden tiptop -äitien seurassa, eikä löydä ystäviä. Elämä on suoraan sanottuna tappavan tylsää. Tylsyys kuitenkin katoaa, kun yksi täydellisistä äideistä löytyy murhattuna, vieläpä niin, että löytäjänä on Kate itse. Vaikka murha itsessään on aina kammottava asia, saa Kate siitä uutta puhtia arkeensa ja nainen alkaakin tutkimaan tapausta. Pian selviää, ettei täydellisessä lähiössä kaikki olekaan niin täydellistä miltä ensivaikutelma näyttää, vaan yhdellä jos toisella on luurankoja kaapeissaan. 

Mukaan tutkimuksiin Kate saa luottoystävänsä Janie "The matto Segalin" ja kaksikko pistää tuulemaan. Tosin Kate ei osaa varautua siihen, että omakin perhe voisi joutua vaaraan.

Ajatuksia: Viihdyin tämän parissa varsin mukavasti. Perheenäidin suorituspaineita, arkea, jännitystä ja huumoria. Oikein viihdyttävä paketti joka toimii rentouttajana ja kävisi varmasti myös lomalukemistoon.

2 kommenttia:

  1. Mää en oo tainnu yhtään Weinerin kirjaa lukea. Pitää kyllä korjata tää asia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä osoittaui odotettua paremmaksi. Itse miellän "lomalukemistoon" sopivaksi.

      Poista

Kiitos kommentista!