tiistai 12. tammikuuta 2016

Avioliitto Jane Austenin tapaan – Kim Izzo

Nimi: Avioliitto Jane Austenin tapaan
Tekijä Izzo Kim
Julkaistu 2012
Sivuja 327
Luokka: romantiikka / 84.24 IZZ
Luettu: 12/2015

Kate Shaw on kohtuullisen tyytyväinen elämäänsä. Vakituinen työpaikka on viittä vaille varmaa ja sitä odotellassa muotitoimittajan sijaisuudet tuovat arkeen sopivasti glamouria. Muodin lisäksi Katen intohimoihin kuuluu ehdottomasti Jane Austenin romaanit.

Tummia pilviä alkaa kuitenkin kasaantumaan Katen ylle, kun varmaksi luultu työpaikka katoaa ja perhepiirissä tapahtuu kaikenlaista. Pian Kate huomaa olevansa koditon ja rahaton. Onnekseen Katelle pukkaa sentään freelancetoimittajan hommia ja pääseekin tutustumaan henkilökohtaisesti Jane Austenin teorioihin miten metsästetään rikas mies.

Ajatuksia: Tämä tarina oli virkistävä ja hauska. Päähenkilö ei herättänyt mitenkään erityisesti sympatioita, enemmänkin Kate vaikutti aika kylmältä tyypiltä. MUTTA kokonaisuus oli kuitenkin varsin viihdyttävä. Hetihän tässä pystyi päättelemään miten tarina päättyy, mutta sekään ei haitannut. Viihdyin tämän parissa oikein loistavasti. Tämä kannattaa lukea, kun haluaa tarinan mikä rentouttaa ja saa hymyilemään.

2 kommenttia:

  1. Luen tätä parhaillaan :D Minua tämä ei kuitenkaan rentouta, sillä Kate on kaiken aikaa stressaantunut ja hänelle tapahtuu ainakin alkupuoliskolla monia ikäviä asioita... Mutta mielenkiintoinen kirja!

    VastaaPoista
  2. Totta, että Katelle tapahtuu paljon ja myös suuria menetyksiä, äitisuhde on vaikea yms. Minulle jäi vaan päällimäisenä mieleen kokonaisuudesta huumori ja jonkin asteinen kohellus. En tiedä vaikuttiko se, etten jostain syystä oikein tuosta Katesta pitänyt...no ehkä lopussa vähän ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!