lauantai 2. toukokuuta 2015

Huhtikuun yhteenveto

Kirjat, Koulutus, Koulu, Kirjallisuus


Huhtikuussa olen keskittynyt liikkumiseen ja lukeminen on jäänyt selkeästi vähemmälle. Näin ollen huhtikuun saldona vain 7 kirjaa. Sivuja näistä kirjoista löytyi yhteensä 2779 ja keskimäärin sivuja / kirja oli 397.

Huhtikuun kirjat olivat aika keskitasoa koska arviointini keskiarvoksi tuli 2,68 (asteikolla 0-5). Kotimaisia kirjoja luin 4 ja ulkomaisia 3.

Mitään erityisen upeaa kirjaa ei huhtikuussa tullut vastaan, mutta toisaalta ei yhtään todella huonoakaan. Yhtään kirjaa ei myöskään jäänyt kesken. Kirjahyllyni karttui huhtikuussa yhdellä uudella kirjalla, kun ALE-myynnistä mukaan tarttui Kate Mortonin pokkari Paluu Rivertoniin.

Huhtikuun luetuista minua näköjään miellytti vähiten Markku Karpion Selviytymispeli (mikä ei sekään ollut missään nimessä huono) ja eniten ehkä Johan Theorin Sankta Psykon kasvatit.

Koko vuoden 2015 osalta osalta tilanne on nyt siis seuraava:
Luettuja kirjoja 73 joista 39 kotimaista ja 33 ulkomaista, 1 sarjakuva.
Sivuja on kertynyt 24973. Kaikkien luettujen kirjojen arvioinnin keskiarvo 2,96 (asteikolla 0-5).

Etukäteen ajatelleen toukokuukaan tuskin tulee olemaan mikään suuremmoinen lukukuukausi. Kevät tuo tulleessaan paljon pihatöitä ja muuten ulkoilua ja osuu tuohon loppupuolelle vielä lomareissukin. Mutta aina minulla on kirja kesken, joten lukeminen jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!