lauantai 24. lokakuuta 2015

Häät Venetsiassa – Elizabeth Adler

Nimi: Häät Venetsiassa
Tekijä Adler Elizabeth
Julkaistu 2009, alkuperäisteos 2007
Sivuja 360
Luettu: 09/2015
Mistä: Lainattu kirjastosta

Precious ”Preshy” Raffertyllä on pieni antiikkikauppa Pariisissa. Muuta elämää täysin työlleen omistautuneella Preshyllä ei sitten juuri  tunnu olevankaan. Kunnes tämän lupaavan vanhanpiian alun elämä muuttuu kertaheitolla salaperäinen ja aaah niin ihanan hurmurimiehen johdosta. Ennen kuin ehditään kissaa sanomaan järjestetään oikein megaluokan häitä. Hääpaikaksi ei luonnollisesti kelpaa Pariisi, vaan suunnataan kohti Venetsiaa. No, valitettavasti Preshyllä ei ollut äitiä varoittamassa tietyn tyyppisistä miehistä ja tietäähän sen miten tässä käy. Vahva nainenhan selviää mistä vain, eli kaikista uhkailuista, jännityksestä, pettymyksistä yhdellä nyyhkäisyllä, ja ei kun nokka kohti uusia äkki-ihastumisia. Ja luonnollisesti sankarittaren täytyy ripustautua taas heti seuraavana vastaan tulleeseen mieheen.  Plaah.

Tässä nyt tuli sitten juonen tynkää ja turhautuneita ajatuksia kerralla. Tällä kertaa siirappimaisuus, päähenkilön äärettömän huono ihmistuntemus ja kokonaisuus tökki todella pahasti.

Olen lukenut tältä kirjailijalta varmasti jotain paljon parempaankin tai sitten aika on todella kullannut muistot.  Tästä en pitänyt mutta annan kirjailijalle vielä mahdollisuuden todistaa kykynsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!