sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Kesäkuun yhteenveto

Kirja, Luku, Rentoudu, Liila, Pankki

Kesäkuun lukemiset noudattaa samaa linjaa kuin edellinenkin kuukausi, eli saldona  7 kirjaa. Sivuja näistä kirjoista löytyi yhteensä 2467 ja keskimäärin sivuja / kirja oli n. 352.

Kesäkuun kirjojen keskiarvoksi tuli 2,89 (asteikolla 0-5).  Kotimaisia kirjoja luin kolme ja ulkomaisia neljä. 

Kesäkuussa tuli luettua monta  hyvää kirjaa, mutta ihan kaikkien aikojen lempikirjoiksi ei noussut tällä kertaa erityisesti mikään. Silti pidin monista todella paljon. Kate Mortonin kirja Paluu Rivertoniin vei hitaasti mutta varmasti mukanaan. Katariina Romppaisen kirja Pitkät päiväunet herätti paljon ajatuksia, kuten  myös Jane Genovan  - Edelleen Alice. Anneli Salosen - Rakkautta ja rautalankaa taas oli virkistävää kotimaista, jonka mukaan oli helppo heittäytyä. Jojo Moyesin - Ole niin kiltti, älä rakasta häntä ei ehkä ihan täyttänyt ylisuuriksi kasvaneita odotuksiani, mutta kyseessä on kaikin puolin kelpo tarina. Lopulta sain myös aloitettu Myrskyluoto -sarjan.  

 Kesäkuun ainoa floppi oli ehdottomasti Kuiskauksia tuulessa

Kesällä lähes kaikki vapaa-aika kuluu mökillä (jossa ei ole sähköjä lainkaan), joten kirjaesittelyt laahaavat, mutta pikku hiljaa yritän saada päivitettyä tilannetta.  

Koko vuoden 2015 osalta osalta tilanne on seuraava: 
  • Luettuja kirjoja 88
  • 1 sarjakuva.
  • sivuja yhteensää 29 810

Kirjahyllyni karttui edelleen kesäkuussa johtuen osaksi siitä, että minulla oli synttärit kesäkuussa, ja ja sitten tuli vielä ostettua kirjaston poistomyynnistä mökille viisi kirjaa (euron kappale, eihän tuollaista voi vastustaa). 

Edellisen yhteenvedon suunnitelmista poiketen, poikkesin myös kirjastossa :) Näin ollen, minulla on kirjastosta lainassa 10 kirjaa. Minulla alkaa kohta loma, joten tämä sallittakoon.

Edelleenkin tavoitteena on vähentää omien kirjojen määrää, eli kun olen lukenut, pyrin laittamaan osan kirjoista kiertoon. Tällä hetkellä poisto -listalla on 18 kirjaa vailla uutta lukijaa, ja lisää tulee kunhan ehdin (tai maltan)  noihin omiin kirjoihin keskittymään. Täytynee sitten laitella viestiä oman kylän facebook sivuille tms. lahjoitettavista kirjoista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!