sunnuntai 16. elokuuta 2015

Lohturuokaa – Kate Jacobs

Nimi: Lohturuokaa
Tekijä: Jacobs Kate
Julkaistu Gummerus 2011
Sivuja 522
Luokka 84.2
Luettu: 07/2015
Mistä: Oma

Augusta ”Gus” Simpson on tunnettu TV:n ruokaohjelman kokki ja hänellä on taattu maine auvoisena ja kokeneena emäntänä. Ehkäpä TV-aseman johtajan mielestä liiankin kokenut, koska juuri Gusin 50 v. synttärit lähestyessä tulee ilmoitus ohjelman lopettamisesta. Pian Gus huomaa viidenkympin kriisin lisäksi kilpailevansa nuoren miss Espanjan kanssa ohjelma-ajasta, apureinaan sekalainen seurakunta sukulaisia, tuttavia ja muuta erikoista joukkoa. Mukaan mahtuu tulisia yhteenottoja  ja makeita lemmenpirskahduksia.

Ajatuksia: Tämän kirjan lukeminen sattui niin oikeaan aikaan, ettei paremmin olisi voinut käydä. Kaipasin itse piristystä ja jotain mukavaa rentoutusta (olin taas saanut piikityksiä kipeään käteeni). Pidin oikein kovasti ja nautin tästä tarinasta juuri tähän hetkeen sopivana. Ei tarvinnut mietiskellä eikä pohdiskella, vaan sai tyytyä seuraamaan tilannetta sivusta.

Suosittelen tätä kun haluaa rentoutua mukavan viihdyttävän tarinan parissa. Toki tässä on myös pinnan alla muutakin kuin höttöä, mutta minulle tämä kävi kevyestä viihteestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!