perjantai 10. huhtikuuta 2015

Mama Mojo – Laura Paloheimo

Nimi: Mama Mojo
Tekijä Paloheimo Laura
Julkaistu Otava 2014
Sivuja 329
Luokka: 84.2 PAL
Luettu: 03/2015
Mistä: Lainattu kirjastosta

Julia ja Timo ovat onnelliset potran tyttölapsen vanhemmat. Julia on yksityisyrittäjä joka ei äitiyslomallakaan malta pysyä poissa vintagevaatteita myyvästä liikkeestään. Timo on myös yrittäjä jolle tarjotaan uusia mahdollisuuksia ralliautojen parissa ja hän lähteekin kesken tuoreen vauva-arjen kuukaudeksi Dubaihin. Ensimmäinen kesä lapsen kanssa osoittautuu äärettömän haasteelliseksi ja parisuhdekin on uhattuna. Kun rallikisat ulottuvat omalta tontilta olkkariin asti ja uhkaavat mennä lapsen ristiäisten edelle, tuntuu Julian elämässä kaikki kaatuvan.

Ajatuksia: Kyllähän tätä lukee, ihan leppoisaa viihdettä, mutta suosikkeihini tämä ei yllä. Huumori ei puraissut, kuten odotin.  Enkä omien lapsien vauva-ajasta on jo sen verran aikaa, että en ole kohderyhmää. En voi mitään, mutta tuossa Timon ja Julian parisuhteessa on myös mielestäni jotain kömpelöä ja epäuskottavaa. Ja jos pitäisi veikata suhteen kestävyyden puolesta, niin en kyllä uskaltaisi.

Jälkeen päin sain selville että tarinan päähenkilö seikkailee myös Klaukkala nimisessä kirjassa. Teos eikä kirjailija ole entuudestaan tuttu, mutta taidan vielä jatkaa tutustumista. Saattaa hyvinkin olla, että ajattelen sen jälkeen eri tavalla. Mama mojosta ei tullut suosikkiani, mutta kirjailijan muita teoksia kohtaan syntyi jonkin sortin kiinnostus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!