lauantai 28. helmikuuta 2015

Tammi- ja helmikuun luetut

Alkuvuodesta olen lukenut todella paljon. Olen nopea lukija, mutta ihan näin hirvittävää tahtia en normaalisti pidä. Lukemisten taustalla on pitkä sairausloma, ja kunhan pääsen takaisin töihin, palaa myös lukeminen normaalimpaan tahtiin. Nyt elämä kuitenkin  pyörii hetken vielä lukemisen, Netflixin, kuntouttavan fysioterapian ja kevyen jumpan, kuntopyörän, sekä sään salliessa ulkoilun merkeissä. 


Minussa asuu pieni tilastotieteilijä, jolle en voi kerrassaan mitään.  Tämän takia pieni tilastollinen katsaus alkuvuoteen. 


Tammikuussa tuli luettua 21 kirjaa ja 8221 sivua. Keskimääräinen sivumäärä per kirja  oli 391. Omiin tilastoihini pisteytän kirjat välille 
0-5, mutta blogiini en näitä arvioita yksittäisten kirjojen kohdalle tuo. Tammikuun kirjoista olin näemmä pitänyt varsin paljon, koska keskiarvo oli 3,07.

 Helmikuussa luin vielä enemmän, eli saldona 28 kirjaa, joista yksi oli sarjakuvakirja. Sivuja 8351 ja näin keskimäärin sivuja / kirja oli 298. Kirjojen keskiarvoksi tuli 2,96. Helmikuussa tuli luettua aika paljon nuorisokirjallisuuteen kuuluvia teoksia. Helmikuussa löytyi myös oikeita kirjallisia helmiä ja upeita uusia tuttavuuksia. Oikein hyvä kirjakuukausi. Myös kirjahyllyni sai hieman uutta sisältöä ja toisaalta laitoin kirjahyllystä myös poistoon/kierrätykseen vanhoja kirjoja.

Helmikuun osalta kirjoja on vielä blogaamatta. Periaatteessa yritän kaikista kirjoittaa edes jotain, jotta jäävät muistiin luettuina, tämän on kuitenkin tarkoitus olla  lukupäiväkirjani. Blogi kulkee siis vähän jälkijunassa, mutta eiköhän se joskus  pikkuhiljaa tasoitu. Tarkemmat tiedot lukemistani kirjoista löytyy tuolta Luetut 2015 välilehdeltä.

Ilokseni olen huomioinut, etten hengaile täällä  ihan yksin. Lämmin kiitos kaikille täällä käyneille, ja tervetuloa uudelleen! Pikkuhiljaa yritän opetella tätä kirjablogin pitoa ja muotoilla sen sisältöä teitäkin palvelevaksi. Kommentit ilahduttavat aina, ja otan aina mielelläni vastaan kirjavinkkejä tai keskustelen kirjoista. 

4 kommenttia:

 1. Todellakin aivan mieletön määrä luettuja kirjoja! Voi kun minäkin osaisin lukea yhtä nopeasti! Mielenkiintoisia kirjoja on niin paljon ja aikaa on niin vähän. Tässä yksi päivä kirjastossa ollessani jo meinasin kysyä, että olisikohan heillä lainata lisää tunteja vuorokauteen, kun ei millään ehdi tehdä kaikkea mitä haluaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin kirjastoon meno on vähän kuin jollekin karkkikauppaan. Kaikkea mielenkiintoista olisi vaan NIIN paljon ja aikaa niin vähän. Olenkin joskua sanonut, että jos lottovoiton saan niin minun lukuisat harrastukset pitävät minut tarpeeksi kiireisenä ja antavat sisällön elämään, töitä en erikseen sitten tarvitse :)

   Poista
 2. Mielettömän paljon olet kyllä lukenut! :) Paljon parempaa tapaa sairausloman viettämiseen en keksikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se hyvä puoli tässä on ollut etten ole saanut enkä pystynyt imuroimaan, luuttuamaan lattioita, tekemään paljon muitakaan kotitöitä (harmillista.... uskooko kukaan???). Kirjan sivuja sen sijaan pystyn kyllä kääntämään kohtuullisen sujuvasti :). Kirjaa en pysty lukemaan missä vaan, mutta siihen löytyy aina kikkoja.

   Poista

Kiitos kommentista!