maanantai 9. helmikuuta 2015

Armon aika – Tuija LehtinenNimi: Armon aika
Tekijä: Lehtinen Tuija
Julkaistu:2014
Sivuja: 335
Luettu: 01/2015
Lainattu kirjastosta

Mona Meri on kolmekymppinen melkein eronnut nainen. Taakse on jääneet Berliini, vauvahaaveet ja avioliitto epärehelliseksi osoittautuneen muusikkomiehen kanssa. 

Mona aloittaa uuden elämän ja työt enonsa Armo Partion apteekin farmaseuttina. Uusi koti löytyy Armon omistamasta Kivitalosta enemmän tai vähemmän ”kajahtaneiden” sukulaisten parista. Monan äidin mukaan Partion suvun naisväki on ”natkua” ja riitaisaa porukkaa joista kannattaa pysyä erossa. Salaisuuksia suvulla ainakin riittää, koska luurankoja tuntuu löytyvän useammankin sukulaisen kaapista.

Uusi kasvo kaupungissa herättää myös miespuolisten kiinnostusta. Mona saa salaperäisen ihailijan. Samalla naisen sielun sopukoita koskettaa erään radiojuontajan samettinen ääni.

Ajatuksia: Tuija Lehtisen kirja on miellyttävää luettavaa, ja tarinasta jää hyvä mieli. Pidin kovasti tarinan päähenkilöstä; huumorintajuinen, sujuvasanainen ja vahva nainen. Virkistävää, että tarinasta löytyy myös jonkin verran dekkarimaista juonen tynkää, eikä teksti ole liian siirappimaista. 

Suosittelen kotimaisen romanttisen viihteen ystäville. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!