sunnuntai 1. helmikuuta 2015

YÖN HUNTU - Linda Howard

Tammikuussa olen "sattuneesta syystä" lukenut todella paljon.  Olen nopea lukija, mutta ihan yhtä sukkelasti en nyt pysty tuottamaan tekstiä. Helmikuun alku kuluukin varmasti tammikuussa luettujen kirjojen parissa. 

Jo tässä vaiheessa kiitän lämpimästi teitä, jotka olette tulleet mukaan tarkastelemaan lukupäiväkirjaani,  tervetuloa! Kiitän myös kaikkia inspiroivia kirjablogeja lukuisista kirjavinkeistä. Upeaa että olette olemassa. Minun kirjamaailmani on laajentunut huomattavasti. 

Mutta sitten asiaan.

                                                    
Nimi: Yön huntu
Tekijä Howard Linda
Julkaistu 2012 WSOY
Sivuja 332
Luettu: 01/2015
Lainattu kirjastosta.

Odotukset: ”Aivot narikkaan ja viihtymään”

Hääsuunnittelija Jaclyn Wildella on monta rautaa tulessa. Ja vaikka hän on nähnyt kaikenlaisia hirviömorsiamia, tällä kertaa eteen sattuu kaikkien hirviömorsiamien äiti, oikea bitch. Yrittäjän on kuitenkin tehtävä, mitä yrittäjän on tehtävä ja Jaclyn yrittää kestää. Ilmeisesti hirviömorsian ottaa muitakin päähän koska hänet surmataan, vieläpä varsin erikoisella tavalla. Jaclynilla on juuri ollut yhteen otto kyseisen morsmaikun kanssa ja näin hän huomaa olevansa murhaepäilty numero yksi. Tilannetta ei helpota yhtään, että murhan tutkinnasta vastaava herra on viettänyt kiihkeän edellisyön Jaclynin vuoteessa. Luonnollisesti mukaan mahtuu kuumia tunteita sekä kiperiä ja vaarallisia tilanteita. 

Ajatuksia: Howardin kirjat ovat varsin vaivattomia lukea ja ne käyvät hyvin kepeästä ja rentouttavasta viihteestä. Kirjoissa on aina mukana ripaus varsin korneja lemmenleikkihetkiä, jotka enemmänkin naurattavat kuin saavat punastumaan, mutta en anna niiden häiritä. Pidän näitä mukavina välipalakirjoina tai ns. kesälukemisena, ja tämä tarkoitus toteutuu hyvin. Pakko todeta, ettei murhaajan selvittäminen vaadi todellakaan mitään ihmeempää pohdintaa, ja joka kirjan runko sama, eli siinä mielessä aika huttua, mutta ihan viihdyttävää sellaista.

Suosittelen tätä kevyeksi välipalaksi, jota ei kannata liian ryppyotsaisena lukea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!