Blogin takana

14.11.2015
Olen hiukan yli nelikymppinen kahden teinin äiti ja yhden miehen vaimo. Harrastan lukemisen lisäksi paperiaskartelua, etenkin kortteja, sekä kaikenlaisia käsitöitä. Näiden harrastusten pohjalta minulla on myös blogit Katin-Kontin kuulumiset korteille, sekä Suloista sekametelisoppaa käsitöille.


Mitä ja miksi
Lukemisen suhteen olen  varsin kaikkiruokainen. Toki minulla on omat suosikkikirjailijani, jotka ovat matkan varrella muuttuneetkin moneen kertaa. Mielenkiinnon kohteet muuttuvat iän ja omien fiilisten mukaan. Kaikista lukemistani kirjoista en väitä pitäneeni, mutta yritän sinikkäästi lukea loppuun, jo ihan senkin takia, että kunnioitan sitä valtavaa työtä minkä joku on tehnyt kirjansa eteen, pidin minä siitä tai en. 

Mielestäni on hämmästyttävää, että aloitin kirjablogin vasta nyt, koska lukeminen on ollut aina iso osa elämääni. Nähtävästi liian itsestäänselvyys. Nyt kun minulla on suuria ongelmia käteni kanssa, enkä ole voinut toteuttaa muita harrastuksia, lukeminen on toiminut pelastusrenkaana. En osaa olla toimettomana, ja vaikka blogin kirjoittaminen normaalin nopean kymmensormijärjestelmän sijaan vasemman käden muutamalla sormella on hidasta, on se myös palkitsevaa. Olen aiemmin kirjannut lukemani kirjat paperille tai Excel-taulukkoon. Muuten ihan ok, mutta jälkeenpäin en muista monista kirjoista yhtikäs mitään. Nyt pystyn tarkastelemaan lukemiani kirjoja ihan uudella tavalla. 

Kirjoitan blogia itseäni varten, mutta olen iloinen, jos vierailijatkin saavat siitä jotain iloa. 


Tervetuloa minun lukupäiväkirjaani!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!