perjantai 19. maaliskuuta 2021

8/2021: Auringonsäteitä ja vuoroveden vaiheita, osa 2 - Jenny Colgan


Kuunneltu 5.2.-18.2.2021
Lukija:    Anniina Piiparinen
Kesto:    12 h 34 min

Julkaistu:  2021
Suomennos: Paula Takio
Luokka:  84.2 romantiikka / viihde
Mistä:  Storytel ÄÄNIKIRJA
 
2021 Helmet-lukuhaaste 44: Kirjassa on reseptejä

"Kesä on saapunut Cornwalliin, ja Polly Waterford ei voisi olla onnellisempi. Polly on rakastunut Mount Polbearnen idylliseen saaristolaiskylään, uuteen kotiinsa majakassa, leipomon pyörittämiseen sekä mehiläishoitajapoikaystäväänsä Huckleen.

Lempeiden kesätuulien mukana kantautuu kuitenkin myös huolia. Hiljattain leskeksi jäänyt Selina toivoo, että muutto Mount Polbearneen auttaisi surussa, mutta Pollylla on salaisuus, joka voi tuhota hänen uuden ystävänsä hauraan toipumisprosessin. Huckle löytää edestään vanhat velvollisuudet, ja Pollyn on vaikea kestää miehen koko ajan pidempiä poissaoloja. Polly siivilöi jauhoja, vaivaa taikinaa ja leipoo leipää, mutta mikään ei voi tyynnyttää myrskyä, jonka hän tietää olevan tulossa. "

Ajatuksia: Pidän Colganin  tarinoista, mutta tällä kertaa tarinan kuunteleminen äänikirjana asetti uudenlaisia haasteita. Minulle tarina ei siten toiminut, vaan lähinnä tuskaannuin/ärsyynnyin. Joten jatkossa luen tarinat itse joko paperisena tai e-kirjana.  Joka tapauksessa tämän tyyppiset kirjat käyvät hyvin rentoutumiseen ja ovat esimerkiksi lomalukemistoon hyvä valinta. Suosittelen tutustumaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!