perjantai 3. syyskuuta 2021

18/2021: Saari - Helena Waris

 

STORYTEL ÄÄNIKIRJA, Lukija Vilma Kinnunen

Kuunneltu:   7.3.-9.3.2021
Kesto:           9 h 02 min
Julkaistu:         2019 Storytel Orginal
Luokka: 84.2 maaginen realismi / kauhu

Talvinen jännitystarina täynnä pohjoisen luonnon voimaa! Nuorella Annalla on uusi miesystävä, Tom, joka tahtoo viedä hänet vuodenvaihteeksi syrjäiselle saarimökilleen Kainuuseen. Perillä saaren synkkä historia alkaa vähä vähältä aueta Annalle. Pian hän huomaa myös, ettei Tomkaan ole sellainen kuin hän kuvitteli. Kun pakkanen kiristyy ja tapahtumat muuttuvat yhä oudommiksi, kummankin on pakko miettiä, mihin uskoa ja ketä kuunnella.

Helena Wariksen omaperäinen trilleri ammentaa muinaissuomalaisesta mytologiasta ja pohjoisen luonnosta. Se yhdistelee myös maagista realismia ja kauhuelementtejä.


Ajatuksia: Mystinen, koukuttava ja sopivan erilainen tarina. Piti minut napakasti otteessaan ja kokonaisuudesta pidin hyvin paljon. Lukijana Vilma Kinnunen hoiti työnsä loistavasti. Tämä tarina oli juuri tuohon hetkeen sopiva, ja mietinkin, että miten sen kokisin nyt?


1 kommentti:

  1. Vaikuttaa kiinnostavalta, kiitos kirjan esittelystä. Pohjoisen luonto ja mytologia ovat kiinnostavia elementtejä. Laitanpa kirjan nimen mieleen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!