lauantai 13. kesäkuuta 2015

Toukokuun yhteenveto

                                  Toukokuussa lukeminen oli maltillista mutta tasaista ja saldona  7 kirjaa. Sivuja näistä kirjoista löytyi yhteensä 2370 ja keskimäärin sivuja / kirja oli n. 339

Toukokuun kirjojen keskiarvoksi tuli 2,68 (asteikolla 0-5), mutta kokonaishajonta oli aika suurta. Kotimaisia kirjoja luin 2 ja ulkomaisia 5. 

Toukokuun kirjoista parhaimmistoon ja omiksi lemppereiksi nousivat  ehdottomasti upeat Ready Player One sekä Vettä elefanteille. Pahin floppi taisi olla Illallinen vampyyrille

Koko vuoden 2015 osalta osalta tilanne on seuraava: 
  • Luettuja kirjoja 81, joista 41kotimaista ja 39 ulkomaista
  • 1 sarjakuva.
  • sivuja yhteensää 27 343
  • kaikkien luettujen kirjojen keskiarvo 2,92 (asteikolla 0-5)

Kirjahyllyni karttui toukokuussa neljällä kirjalla tai pokkarilla kun innostuin shoppailemaan ihan tulevaa kesälomaa ajatellen.  Eli toukokuussa kotiutui Lisa Genovan - Edelleen Alice, Catharina Ingelman-Sundbergin  - Kakkua, kiitos, Sophie Kinsellan - Muistatko minut,  sekä viimeisin ostos lentokentältä Jojo Moyesin - Ole niin kiltti, älä rakasta häntä. 

Näihin hankintoihin on tarkoitus tutustua viimeistään heinäkuussa, kun pidän loppulomaani. Kirjastosta minulla ei ole tällä hetkellä lainassa YHTÄÄN KIRJAA. Ja syynä on se, että tarkoitukseni on lukea omia lukemattomia kirjoja, sekä äidiltä lainassa olevia + poistoon meneviä kirjoja kesäkuukausina. Kesällä mökkeillään paljon, niin on helpompaa kun  ei tarvitse huolehtia lainakirjoista. Ja toisaalta hyvä välillä kartoittaa omia kirjojakin ja valkata kiertoon meneviä.  

Nyt on aika lähteä viettämään laatuaikaa ystävien ja grillipartyjen merkeissä. Hyvää  ja aurinkoista viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!