sunnuntai 1. marraskuuta 2020

VERI JOKA SUONISSASI VIRTAA – TIINA RAEVAARA



Julkaistu: 2017
Luokka: 84.2 kauhu /jännitys
Sivuja: 304
Luettu: 09/2018 
Mistä: Kirjastosta lainattua
Miksi: Haaste 31: Kirjaan tarttuminen hieman pelottaa
Vuosi 2018: 85. luettu kirja8

Johannes ja Hanna ovat menettäneet esikoispoikansa syövälle ja molemmat surevat omalla tavallaan, mutta eivät yhdessä. Parin kuopus Teokin käyttäytyy oudosti eikä vaikuta omalta itseltään.  Kaiken kaikkiaan Johannes Heinonen elää synkkää elämää ja näkee synkkiä asioita. Hän ei ole kertonut vaimolleen totuutta monestakaan asiasta ja pari häilyy eron partaalla. 

Asiat mutkistuvat entisestään, kun Johanneksen kelloliikkeen lattialle tuupertuu hyvin kalvakka nuorukainen, joka osoittautuu kelloliikkeen entisen omistajan sukulaispojaksi. Nuorukainen on matkannut Romaniasta ja kertoo salaperäisestä laitoksesta, jossa ei ole kaikki kohdallaan. Sattumaa tai ei, Johannekselle selviää, että samaisessa laitoksessa saattaa oleilla myös hänen entinen rakastettunsa Aalo.

Ajatuksia: Tarina oli mystinen ja pelottava. Kirjailija sai todella taitavasti luotua kammottavan hiipivän kauhutunnelman, joka säilyi mielessä pitkään. Luettuani koko tarinan, jäin miettimään mitä tapahtui ja mitä luin. Kaikki ei auennut ja ilmaan jäi liuta kysymysmerkkejä. Se ei kuitenkaan vähennä yhtään kirjailijan luomaa tunnelmaa. Haluan tutustua lisää kirjailijan tuotantoon ja testailla saako hän luotua minulle muissakin tarinoissa yhtä hyytävän tunnelman.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!