lauantai 2. toukokuuta 2020

KASVUKIPUJA KATAJAMÄELLÄ, osa 13 – ANNELI KIVELÄ

Julkaistu: 2018
Luokka: 84.2
Sivuja: 266
Luettu: 05/2018
Mistä: Mummolta lainattua
Miksi: Sarja kesken
Vuosi 2018: 41. luettu kirja

Tällä kertaa Katajamäkeläisiä kauhistuttaa Kaislajärven rantaan rakennettu uusi rivitalo. Etenkin Nikkasen Päivikki on varma, että koko Katajamäki on menossa pilalle, kun rivitaloon voi pesiytyä ties minkälaisia ihmisiä.

Mukaan tulee vanhojen tuttujen hahmojen lisäksi uusia. Tarina keskiössä on nuoripari Petri ja hänen huipputyylikäs avovaimonsa Noora. Helppoa ei ole nuorenparin elämä syrjäisellä Katajamäellä, kun työkiireet vievät etenkin Nooraa isompiin piireihin. Toisaalta Petri on vähän turhankin tuttavallinen naapureilleen, ja etenkin yhdelle punapäälle.

Ajatuksia: No ei tämä nyt vaan toiminut minulle tällä kertaa yhtään. Hahmot eivät tulleet läheisiksi ja jotenkin väsynyt kokonaisuus (tai ainakin lukija). Toki sarjalla on vankkumaton kannattajajoukkonsa ja heille varmasti tärkeä kirja, mutta itse en valitettavasti saanut tästä mitään. Tiedän kuitenkin, että kun seuraava Katajamäki ilmestyy, ilmestyy se minunkin eteeni ja luen sen, sanon nyt mitä tahansa. Olen edelleen niin pettynyt kun erään opettajaherran häviämiseen sarjasta, odotin hänen tarinaltaan paljon, mutta odotukset eivät vaan koskaan täyttyneet.

Edit: nyt 2.5.2020 kun tätä lukukokemusta lisäilen tänne blogiin, on minulla luettavana uusin Katajamäki.....eli vaikka kuinka nurisen, niin aina vain palaan Katajamäelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!