sunnuntai 17. toukokuuta 2020

NÄLKÄPELI, VIHAN LIEKIT, OSA 2 - Collins Suzanne

Julkaistu: 2010 jännitys/nuoret
Luokka: 84.2
Sivuja: 354
Luettu: 05/2018
Mistä: Kirjastosta lainattua
Miksi: Sarja lukulistalla
Vuosi 2018: 42. luettu kirja

Nälkäpeli on voitettu ja Peeta ja Katniss ovat palanneet kotiin. Presdentti Snow ei kuitenkaan unohda Katnissin temppuilua ja suunnitelee seuraavaan nälkäpeliin uusi kuvioita. On juhlavuosi ja tällä kertaa kisaan kutsutaan aiempien vuosien voittajat.
Samaan aikaan vyöhykkeillä viritellään kapinaa, jonka keulahahmoksi nousee Matkijanärheksikin kutsuttu vastentahtoinen Katniss.
On selvää, että moni joutuu maksamaan Katnissin urheasta tempusta pelastaa myös Peeta, ja tällä kertaa presidentti Snow haluaa tehdä selväksi, ettei vahvinkaan pysty nousemaan Capitolia vastaan.

Ajatuksia: Kyllä tämäkin vei ihan mukavasti mukanaan. Toki joltain osin tuntui, että vauhti oli turhankin kova. Varmaa kuitenkin on, että jatkan sarjan loppuun.

2 kommenttia:

  1. Tämä trilogia oli yksi omista suosikeistani nuorena. Pitänee joskus lukea uudestaan, nyt kun sarjaan ilmestyi vielä uusi osakin. :)

    VastaaPoista
  2. Minä suhtauduin elokuvaan alkuun vähän nihkeästi, mutta kirjasarjasta olen pitänyt alusta asti. Suurkiitos vinkistä, en ole huomannut, että sarjaan on tullut jatkoa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!