sunnuntai 17. toukokuuta 2020

SOPIVASTI SEKAISIN – VEERA VAAHTERA


Helmet-haaste 2018, nro 37. Kirjailijalla on sama nimi kuin perheenjäsenelläsi
Julkaistu: 2017
Luokka: 84.2
Sivuja: 244
Luettu: 06/2018
Mistä: Kirjastosta lainattua
Miksi: Lomalukemistoa
Vuosi 2018: 45. luettu kirja

Matleena Riikonen on äiti, vaimo ja tuore kirjastotoimenjohtaja. Matleena saa kokea arjen haasteet niin kotona kuin työssäkin. Kotona mies toimii koti-isänä, mutta hoitaa kotihommista vain lasten hoidon, muu jää Matleenalle. Työssä nuoren naisen nousu kirjastotoimenjohtoon ei miellytä kaikkia ja Matleena saa toimia alaistensa lapsellisten kiistojen välikappaleena. Siinä sivussa pitäisi hoitaa isot säästöt ja budjetit. Tukea ei tunnu tulevan sen enempää kotoa kuin työstäkään lukuun ottamatta Matleenan varsin miellyttävää esimiestä.

Ajatuksia: Tämä kävi lomalukemistoon oikein hyvin. Tarina sinänsä on varsin arkinen ja varmaan aika monikin perheellinen ruuhkavuosien keskellä elänyt tunnistaa tietyt elementit. Tarina ei kuulu minusta Vaahteran parhaimmistoon, mutta lomalla passasi oikein mukavasti.

Nyt tulee postauksia oikein urakalla, johtuen siitä, että jäin juuri vuosilomalle ja siitä sitten ihanasti hetkeksi vuorotteluvapaalle, paluu töihin vasta syksyllä. Nyt on aikaa tehdä kaikkea mistä on pitkään haaveillut ja päivittää blogiakin ehkä hitusen lähemmäs tätä päivää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!