lauantai 6. heinäkuuta 2019

PARILLISIA JA PARITTOMIA – JOJO MOYES

Julkaistu: 2017
Luokka: 84.2 romantiikka
Sivuja: 482
Luettu: 04/2018
Mistä: Kirjastosta lainattua
Miksi: Lukulistalla
Vuosi 2018: 31. luettu kirja

Jess Thomas on kahden lapsen sinnikäs yksinhuoltaja, jolla ei ikinä tarpeeksi rahaa, vaikka hän tekeekin aina useampaa työstä. Jess uskoo, että hyvät ihmiset palkitaan vielä joskus. 

Nicky on Jessen poikapuoli, jonka on hyljännyt niin narkkari äiti, kun vätys isä. Jess ja Tanzie ovat ainoa varma asia Nickyn elämässä. Nickyä kiusataan erilaisuudesta, eikä pojan elämä ole todellakaan helppoa.

Tanzie on Jessen matikkanero tytär. Tyttö on äärettömän lahjakas, ja hänet halutaankin opiskelemaan matematiikkaa stinpendin turvin yksityiskouluun. Stipendi on loistava, mutta ei riittävä apu. Tanzie elämässä on äidin ja veljen lisäksi tärkeintä valtava laiska ja kuolaava koira Norman.

Ed Nicholls on varakas IT-menestyjä, joka on juuri nyt vaikeuksissa typerän virheen takia. Ed on päättänyt, ettei yksikään nainen enää ikinä huijaa häntä.

Erinäisten sattumien johdosta koko porukka ajautuu samaan autoon pitkälle matkalle.

Ajatuksia: Tähän lämpenin jotenkin hitaammin kuin moneen muuhun, mutta loppujen lopuksi kirja sai silmiini kyyneleet, mitä ei tapahdu kovinkaan usein, eli hyvä kokonaisuus. Silti, tässä olisi ollut tiivistämisen varaa.

1 kommentti:

Kiitos kommentista!