lauantai 8. toukokuuta 2021

69/2018: Kohtalokas ystävyys - Jane Stanton Hitchcock

 

KOHTALOKAS YSTÄVYYS – JANE STANTON HITCHCOCK

Julkaistu: 2010
Kustantaja: Tammi
Suomentaja: Päivi Holmberg
Luokka: 84.2 jännitys
Sivuja: 423
Luettu: 07/2018 
Mistä: Omasta hyllystä
Miksi: Omaan kirjahyllyyn tutustuminen
Vuosi 2018: 69. luettu kirja

Reven Lynch on nelikymppinen antiikkikauppias ja sisustussuunnittelija. Etuoikeutetun lapsuuden ja nuoruuden jälkeen Reven on jämähtänyt paikoilleen, eikä hänestä tullutkaan niin suurta menestyjää kuin kaikki luulivat. Ystävättärensä Violet Boltonin ansiosta hän pääsee kuitenkin usein hienoille kutsuille ja sitä kautta kuuluu jollain tapaan Washington D.C. kermaan, tai ainakin pääsee näkemään sitä.  

Kaupungissa liikkuu sarjamurhaaja ja Violet on hyvin innoissaan asiasta. Revenin ystävätär tietää sarjamurhaajista kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Jostain syystä Revenin elämään tulee kuitenkin tapauksia tutkiva etsivä Gunnar joka houkuttelee Revenin apurikseen murhaselvittelyihin.

Reven saa huomata, ettei lähimmätkään ihmiset ole välttämättä sitä mitä luulet, eikä elämä ole niin turvallista kuin hän on ajatellut.

Ajatuksia: Kaikin puolin sujuvaa viihdettä, jossa mukana jännitystäkin hitunen. Miellyttävä yllätys, joka sopi lomalukemistoon täydellisesti. Täytyypä etsiä muitakin kirjailijan tuotoksia, kun haluaa kevyttä viihdettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!