torstai 27. joulukuuta 2018

Noitavasara – Ann Rosman

Julkaistu 2012
Luokka: 84.20 jännitys
Sivuja: 437
Luettu: 06/2017
Mistä: Lainattu kirjastosta
Miksi: Sattumalöydös palautushyllystä
Vuosi 2017: 71. luettu kirja

Rouva Wilsonin puutarhasta löytyy ihmisen pää. Samaan aikaan koululaisryhmä löytää päättömän ruumiin. Jotta asiat eivät olisi liian yksinkertaisia, selviää että pää ja ruumis eivät kuulu samalle henkilölle. Joku jäljittelee vanhoja noitavainoja, jotka tapahtuivat samalla seudulla. 

Samalla kerrotaan tarinaa pojasta, joka asuu perheen kellarissa. Poikaa pidetään niin vähäpätöisenä, ettei hänelle ole edes annettu nimeä.

Asiaa tutkii konstaapeli Karin Adler.

Ajatuksia: Tutustuin ensimmäisen kerran Ann Rosmanin tuotantoon ja jäin heti koukkuun. Pakko antaa tunnustusta naapurimaan dekkarikirjailijoille, sieltä tulee valtava määrä loistavia kirjailijoita iloksemme. Tarina kulkee jouhevasti ja kirjailijan teksti tuntuu heti tutulta. Mukaan on saatu mukavasti jännitystä, eikä asiat ratkea ihan niin helposti, kuin alkuun voisi ajatella, eli hyvin on kirjailija onnistunut sekoittamaan pakkaa. Rosmanin tuotantoon tutustun varmasti jatkossakin, niin vakuuttava tämä ensimmäinen kokemus oli.

2 kommenttia:

 1. Kiva kun löysin blogisi, en ole ennen täällä käynytkään. Luen aika paljon dekkareita, mutta tämä Ann Rosman on minulle ihan uusi tuttavuus. Kiitos lukuvinkistä. - Mukavia loppuvuoden päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun löysit! Ja oikein ihanaa uutta vuotta.
   Pidin kirjailijan tyylistä. Sarja kannattanee aloittaa ensimmäisestä osasta Majakkamestarin tyttärestä, vaikka toki ovat itsenäisiä osia, mutta henkilöhahmot tulevat paremmin tutuiksi, jos lukee järjestyksessä.

   Poista

Kiitos kommentista!