torstai 29. huhtikuuta 2021

66/2018: Hyvä Naapuri - Shari Lapena


Julkaistu: 2017
Luokka: 84.20 jännitys
Kustantaja: WSOY
Sivuja: 316
Luettu: 07/2018 
Mistä: Kirjastosta lainattua
Miksi: Sattumalöysös

Kuinka hyvin tunnet naapurisi? Entä puolisosi? Nuoren pariskunnan onni muuttuu painajaiseksi, kun heidän vauvansa katoaa jäljettömiin päivälliskutsujen aikana.

Naapurit kutsuvat Annen ja Marcon päivälliselle, mutta lapsenvahti peruuttaa viime hetkellä. Marco kuitenkin suostuttelee Annen lähtemään, ja he käyvät puolen tunnin välein katsomassa kehdossa nukkuvaa vauvaansa. Kun Anne ja Marco palaavat yöllä kotiin, kehto on tyhjä.
Anne ja Marco soittavat poliisit paikalle, mutta joutuvatkin itse pääepäillyiksi. Kun tutkimukset etenevät, niin nuorenparin kuin heidän naapureidensa on vuorollaan paljastettava kaapeissaan lymyävät luurangot. Lähde: https://otava.fi/kirjat/hyva-naapuri-2/


Ajatuksia: Jokin tässä mätti, enkä voi sanoa pitäneeni. En osaa tarkemmin määritellä mikä ontui, onhan tästä aiheesta aiemmnkin tullut luettua ihan kelpo tarinoita. Toki lapset ovat aihealue, joista en välttämättä dekkareissa halua lukea.

Nyt, kun teen postausta, on pakko tunnustaa, etten muista kirjasta yhtään mitään, eli täytynee kokeilla joskus kirjailijan tuotantoa uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!