sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Rakkauden lait – Jacquelyn Mitchard

Julkaistu 2003
Luokka: 84.2
Sivuja: 415
Luettu: 10/2017
Mistä: Omasta hyllystä
Miksi: Omien kirjojen karsintaa
Kirjavuosi 2017: 112. luettu kirja
Tunnisteet: Luetut 2017, Omat kirjat, 2013, USA, Ulkomainen kirjallisuus, Draama, oikeustaistelu, huoltajuus, suru, isyys,

Gordon McKenna on komea ja miellyttävä nuorimies, joka on kovasti naisten suosiossa. Muutoin varsin täydellinen pakkaus, mutta kukaan ei saa tätä poikamieselämästä nauttivaa herkkua kiikkiin. Gordonin elämä mullistuu lopullisesti, kun hänen sisarensa Georgia kuolee miehensä kanssa auto-onnettomuudessa ja pariskunnan vuoden ikäinen tytär Keefer jää vaille vanhempia. Georgian perhe kuvittelee, että tyttö jää heidän kasvatettavakseen, mutta käy ilmi, että menehtynyt pari onkin viime hetkellä muuttanut mieltään. Kaiken surun keskellä alkaa repivä huoltajuuskiista Rayn ja Georgian suvun kesken.

Ajatuksia: En yleensä innostu tarinoista, joissa vietetään aikaan oikeussaleissa. Tämä oli kuitenkin paljon syvempi ja tiiviimpi tarina kun mitä osasin ajatella. Kirjailija sai otteeseensa hyvin ja tarinan imu vei mennessään. Tarina on myös sellainen, joka saa ajattelemaan asioita monesta näkökulmasta, tajuamaan ettei yhtä oikeaa ratkaisua välttämättä ole helposti saatavilla. Mielenkiintoinen kokonaisuus täynnä tunnetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!